Welkom bij VitaBalans
  Lianne van Schaik
  Natuurgeneeskunde Twello
  Werkwijze VitaBalans
  Voor wie
  Behandelmethoden
  Ervaringen
  Tarieven en vergoeding
  Praktijkinformatie
  Contact VitaBalans

 

 

.
 

Tarieven en vergoeding

Natuurgeneeskunde:  
Intake gesprek en consult 2 uur 100,00
Vervolg consult 1 uur 75,00
Vervolg consult 1 uur (na overleg) 50,00
Vervolg consult kinderen 1 uur 50,00
Ieder uur extra 25,00
   
Magnetiseren/reiki, klankschalen & stemvorken en luisterkindwerker:  
Intake consult 1 uur 60,00
Vervolg consult 1 uur 50,00
Vervolg consult uur (na overleg) 25,00
Luisterkindwerker 75,00

Betaling
Je krijgt een factuur mee die je binnen 14 dagen dient over te maken. Deze factuur kun je indienen bij de zorgverzekeraar.

Vergoeding
De kosten voor het consult worden door een groot aantal zorgverzekeraars in het aanvullend pakket geheel of gedeeltelijk vergoed, soms ook de voorgeschreven middelen. Informeer zelf altijd bij je zorgverzekeraar of je voor vergoeding in aanmerking komt.
LET OP: magnetiseren/reiki, klankschalen, stemvorken, luisterkindwerker worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Afspraak annuleren
Soms kan er een reden zijn waarom je jouw afspraak af moet zeggen. Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Consulten die niet uiterlijk 48 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. Daarbij wordt de gereserveerde tijd gefactureerd. Afzeggen kan telefonisch of per e-mail.

Indien je te laat verschijnt op een afspraak, waardoor deze in feite verschuift, kunnen hiervoor kosten in rekening gebracht worden.

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en lid van de beroepsvereniging V.B.A.G.
Deze beroepsvereniging garandeert dat de leden een diploma hebben van een HBO beroepsopleiding en de reguliere medische basiskennis op HBO niveau. Meer informatie hierover kun je desgewenst opvragen op www.vbag.nl
   
RBCZ
Verder ben ik aangesloten bij de Stichting Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) als Registertherapeut.
Naast registratie van HBO therapeuten en artsen biedt de RBCZ een tuchtrecht Stichting (TBZ). Meer informatie kun je vinden op
www.rbcz.nu

Quasir
De gespecialiseerde geschilleninstantie voor zorg en welzijn. www.quasir.nl
 

De praktijk is niet verantwoordelijk of de behandeling wel of niet wordt vergoedt door de zorgverzekeraar. Controleer altijd je eigen polisvoorwaarden en neem eventueel vooraf contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Aan de informatie op deze site of de sessies kunnen geen rechten worden ontleend. Bij een bezoek aan de praktijk blijf je zelf verantwoordelijk voor je eigen welzijn en goede zorg. Medisch advies dien je altijd in te winnen bij medische specialisten.

 
 

Lianne van Schaik - Nieuwe Veldjes 26 - 7391 BM Twello - Gelderland
0571 298 382 -
lianne@vitabalans.nl
 

Vitabalans 2015