Welkom bij VitaBalans
  Lianne van Schaik
  Natuurgeneeskunde Twello
  Werkwijze VitaBalans
  Voor wie
  Behandelmethoden
  Ervaringen
  Tarieven en vergoeding
  Praktijkinformatie
  Contact VitaBalans

 

 

.
 

Natuurgeneeskunde Twello

Hoe werkt natuurgeneeskunde?
De basis van de natuurgeneeskunde is het herstellen en/of stimuleren van het natuurlijk zelfgenezend vermogen van het lichaam. Als je bijvoorbeeld een sneetje hebt in de vinger, dan weten je eigen lichaamscellen wat er nodig is om te helen. Niet alle klachten hebben alleen maar met het lichaam te maken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat hartklachten sterk blijken samen te hangen met verdriet. In de natuurgeneeskunde sta je daarom als mens in zijn geheel centraal. Lichaam, psyche en ziel worden niet los van elkaar gezien maar als één geheel. Een natuurgeneeskundig consult is erop gericht om de oorzaak van de klachten op te sporen, te verminderen of op te heffen en niet alleen de symptomen te bestrijden. Natuurgeneeskunde kan daardoor een goede aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde.

De Totaal Balans methode
Totaal Balans, één van de technieken die ik inzet voor je gezondheid, helpt met behulp van natuurlijke middelen om je lichaam, geest en energetisch lichaam in balans te brengen en zo bij te dragen aan een gezond en vitaal leven. Dat betekent dat er aandacht is voor alle niveaus.

De term ‘energetisch’ omvat alles wat met (levens) energie te maken heeft en hoe je daar mee om gaat. Je eigen, persoonlijke energiepatroon ontstaat bij de conceptie en ontwikkelt zich je hele leven lang verder. Als er door bijzondere gebeurtenissen in je energiehuishouding problemen ontstaan of blokkades optreden, krijg je klachten. Door energieblokkades op te ruimen, komt de levensenergie weer in balans en zullen de fysieke en emotionele klachten verdwijnen of afnemen. Er komt weer ruimte en energie voor groei.
Totaal Balans onderscheidt zich van andere therapieën omdat het verschillende therapie- en behandelmethoden kan combineren, op basis van kinesiologie: een techniek waarmee snel te onderzoeken is of een bepaalde behandeling goed aansluit bij je eigen energiesysteem.

Kijk bij behandelmethoden om meer te lezen over de verschillende technieken waar ik je mee kan behandelen.
Of maak nu een afspraak via de contactpagina of telefonisch 0571-298382

 
 

Lianne van Schaik - Nieuwe Veldjes 26 - 7391 BM Twello - Gelderland
0571 298 382 -
lianne@vitabalans.nl
 

© Vitabalans 2011-2015