Welkom bij VitaBalans
  Lianne van Schaik
  Natuurgeneeskunde Twello
  Werkwijze VitaBalans
  Voor wie
  Behandelmethoden
  Ervaringen
  Tarieven en vergoeding
  Praktijkinformatie
  Contact VitaBalans

 

 

 

.
Lianne van Schaik, natuurgeneeskundige

Even voorstellen
Meer balans creŽren in je gezondheid, daar help ik je graag bij. Ik ben Lianne van Schaik. Als natuurgeneeskundige heb ik mijn praktijk, VitaBalans, gevestigd in Twello.
Ik ben opgegroeid in een gezin waar voeding en vitaminen een belangrijke rol speelden. Daardoor was ik al jong overtuigd van de positieve werking die voeding heeft op de gezondheid van de mens. Door die natuurlijke gezondheid aan te vullen met natuurlijke middelen en technieken wordt de gezondheid optimaal. Hoe een optimale gezondheid er in de praktijk uitziet, verschilt per mens.

Omdat ik de 3-jarige HBO opleiding Natuurgeneeskunde bij Totaal Balans en de reguliere medische HBO opleiding heb gevolgd, sta ik geregistreerd als Registertherapeut BNG (www.rbzc.nl/) en ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG. Het voordeel daarvan is dat veel zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Jaarlijks volg ik diverse studies en workshops om het kennisniveau te handhaven en uit te breiden. Daarnaast heb ik mij verder ontwikkeld in energetische geneeskunde.
Waardoor ik professionaliteit kan blijven bieden in mijn praktijk.

De diverse opleidingen/cursussen die ik volgde, de praktijkervaringen die ik opdoe en mijn eigen intuÔtie zet ik graag in om je te helpen je eigen gezondheid te verbeteren, beter te begrijpen en daar vertrouwen in te krijgen.

 

 
 

Lianne van Schaik - Nieuwe Veldjes 26 - 7391 BM Twello - Gelderland
0571 298 382 -
lianne@vitabalans.nl
 

© Vitabalans 2011-2015