Welkom bij VitaBalans
  Lianne van Schaik
  Natuurgeneeskunde Twello
  Werkwijze VitaBalans
  Voor wie
  Behandelmethoden
  Ervaringen
  Tarieven en vergoeding
  Praktijkinformatie
  Contact VitaBalans

 

 

.
 

Ervaringen van anderen

Natuurlijk is het fijn om te weten hoe anderen hun behandeling bij de natuurgeneeskundige praktijk van Lianne van Schaik: VitaBalans in Twello hebben ervaren.

Miriam Verwaijen, 54 jaar
Naar aanleiding van aanhoudende overgangsklachten zoals opvliegers, onrust gevoelens en hartkoppingen ben ik behandeld door Lianne. Lianne heeft eerst de klachten goed geďnventariseerd en daarna mij getest. Daaruit kwamen een aantal oorzaken naar voren. Zij heeft een paar natuurlijke middelen voorgeschreven en al na een paar weken werd het merendeel van mijn klachten beduidend minder.
Verder heeft Lianne mij voedingsadviezen gegeven en informatie verstrekt omtrent voedingsmiddelen die juist de overgangsklachten versterken of verminderen. Resumerend is mijn ervaring erg positief en ik heb veel minder klachten van de overgang, waar ik nu goed mee kan leven.

Herma Zevenbergen, 43:
Mijn dochter is chronisch ziek. Daardoor heb ik al veel ervaring gekregen met wat ze ‘de alternatieve sector’ noemen. Op zeker moment zat ik zelf met een fysiek probleem waarmee ik niet verder kwam bij de huisarts. Toen ik hoorde dat Lianne van Schaik een praktijk heeft in Twello, vlak bij mij, heb ik meteen gebeld. Ik ken Totaal Balans en vind dat een fijne methode. Ik vind het heel prettig dat er pure aandacht voor mij is. Er wordt gezocht naar de oorzaak van mijn klachten niet alleen naar het symptoom ervan. Bovendien wordt elke keer alles gecontroleerd: fysiek, geestelijk en emotioneel, zo kan ik ‘bijhouden’ hoe het met me gaat. Dat geeft me een veilig gevoel. Zo kwam ik wel voor een bepaalde klacht maar tijdens de behandeling kwamen er andere zaken aan het licht die ik zelf niet wist, waar ik niet meer bij stil sta omdat het ‘gewoon’ is geworden. Kleinere klachten waarmee ik heb leren leven. Maar dat wil nog niet zeggen dat het dus ‘gezond’ is. Soms vraagt Lianne me: ‘Heb je daar of daar nog last van?’ Zij heeft haar aantekeningen van de vorige keer er dan bij. Ik merk vaak dan pas dat die hele klacht weg is en ik vergeten was dat ik er ooit mee zat. Ik merkte al na een paar behandelingen dat ik me sterker voelde. Meer in balans en gezonder. Lianne heeft aandacht voor mij, kan goed luisteren en neemt me altijd serieus, ook als ik een beetje vreemd of helemaal niet goed onder woorden kan brengen wat ik nou eigenlijk voel. Ze doet er ook echt iets mee. Ze neemt de tijd zodat ik soms nog even wat beter kan vertellen wat ik nou eigenlijk precies bedoel. En wat ik heel prettig vind: Lianne blijft altijd rustig en heeft kennis van zaken. Ze geeft goeie adviezen waar ik echt wat aan heb.

Jeroen, 28 jaar
Al jaren was ik depressief en ik ben pas 28 jaar. Voordat ik bij Lianne kwam had niets mij geholpen om de klachten te verminderen. Lianne heeft mijn verhaal aangehoord en mij getest en daar kwam uit dat ik vitaminen, mineralen tekort had en intolerant was voor bepaalde voeding. Daarnaast kreeg ik een supplement voorgeschreven die helpt om de depressie te verminderen. Ik ben daar echt zo van opgeknapt en kon zelfs de drukte en stress aan i.v.m. de verbouwing van mijn eerste woning. Lianne bedankt.

Mevr. Joore

Ik was uit balans en was niet in staat mijzelf weer in balans te brengen. Te onrustig, te weinig vertrouwen in de geneesmiddelen die ik moest slikken tegen hoge bloeddruk, waar ik niet voor was. Zo kwam ik bij Lianne terecht, die tijd voor mij uittrok. Zij begon met een onderzoek waar uit bleek dat ik o.a. tekorten had in vitaminen en mineralen. De persoonlijke aandacht die zij voor mij had deed mij goed. Ik had iemand gevonden die mij ondersteunde om het vertrouwen terug te krijgen in de natuur en mijzelf, omdat zij heel kundig is. Dat is fijn als je ondertussen boven de 70 jaar bent.
Mevr. Joore

 
 

Lianne van Schaik - Nieuwe Veldjes 26 - 7391 BM Twello - Gelderland
0571 298 382 -
lianne@vitabalans.nl
 

© Vitabalans 2011-2015