Welkom bij VitaBalans
  Lianne van Schaik
  Natuurgeneeskunde Twello
  Werkwijze VitaBalans
  Voor wie
  Behandelmethoden
- Kinesiologie
- Orthomoleculair
- Kruidentherapie
- Homeopathie
- Voeding
- Bach Bloesem
- Gewichtsconsulent
- Klankschalen & stemvorken
- Magnetiseren / Shamballa / Reiki

- Luisterkindwerker
  Ervaringen
  Tarieven en vergoeding
  Praktijkinformatie
  Contact VitaBalans

 

 

.
 

Behandelmethoden - Voeding

Er is steeds meer wetenschappelijk bewijs voor dat goede voeding, naast regelmatige lichaamsbeweging de sleutel is voor een goede gezondheid. Het voedsel dat je eet vormt de onmisbare energiebron en bouwstoffen die nodig zijn voor een gezond lichaam en een heldere geest.
Zo verfrist peterselie niet alleen de adem, het reinigt ook het bloed. Sla is niet alleen lekker fris op het bord, het bevat ook silicium, wat goed is voor de botten en gewrichten.
Voedselovergevoeligheid speelt een belangrijke rol. Als je lichaam bepaalde voedingsmiddelen niet (meer) verdraagt, is dat niet altijd gemakkelijk te merken: er is niet altijd een ‘allergische reactie’ zoals jeuk, pijn of uitslag. Toch zul je je minder goed gaan voelen en zullen zowel lichaam als geest gaan protesteren.

Met spiertesten (kinesiologie) kan ik uitzoeken welke voedingsmiddelen of voedingscombinatie (zoals koolhydraten, vetten, eiwitten) je minder goed verdraagt. Door de voeding aan te passen voel je je op relatief korte termijn beter en vitaler.


Maak nu een afspraak via het contactformulier of telefonisch 0571-298382
 

 
 

Lianne van Schaik - Nieuwe Veldjes 26 - 7391 BM Twello - Gelderland
0571 298 382 -
lianne@vitabalans.nl
 

© Vitabalans 2011-2015