Welkom bij VitaBalans
  Lianne van Schaik
  Natuurgeneeskunde Twello
  Werkwijze VitaBalans
  Voor wie
  Behandelmethoden
- Kinesiologie
- Orthomoleculair
- Kruidentherapie
- Homeopathie
- Voeding
- Bach Bloesem
- Gewichtsconsulent
- Klankschalen & stemvorken
- Magnetiseren / Shamballa / Reiki

- Luisterkindwerker
  Ervaringen
  Tarieven en vergoeding
  Praktijkinformatie
  Contact VitaBalans

 

 

.
 

Behandelmethoden - Magnetiseren/Reiki, klankschalen & stemvorken en luisterkindwerker  

Ondanks dat ik ooit als reikibehandelaar ben begonnen merk ik nu duidelijk dat ik meerdere methoden combineer tot een eigen werkwijze met betere resultaten.
Bij alle drie methoden gaat de energie naar de lichamelijke- geestelijke-, energetische blokkade en/of verstoring(en) van jou om die te verminderen of te verhelpen. Er komt groei en balans tussen lichaam, geest en ziel.

Shamballa en Reiki
Shamballa heeft een hogere energie dan reiki. De energie van reiki is te vergelijken met een 60 Watt lamp, shamballa geeft dan 600 Watt. De energie overdracht is bij shamballa daardoor intenser en krachtiger.
Bij shamballa en reiki ben je als behandelaar een kanaal voor de universele energie en put je jezelf nooit uit omdat je eigen energiereservoir niet wordt aangesproken. De energie wordt voornamelijk aangevuld omdat de behandelaar zich afstemt op die universele energie.

Magnetiseren
Magnetiseren is eigenlijk zo oud als de mensheid bestaat. De behandelaar bundelt energie in zijn handen en kan daarbij geholpen worden door zijn gids(en). De energie wordt doorgegeven en/of geleidt waar het lichaam van jou blokkades en/of verstoringen heeft.
Bij plekken waar een teveel aan energie is, wat leidt tot blokkades en/of verstoringen kan de behandelaar dat weg halen. Bij shamballa en reiki kan het teveel aan energie niet worden weggehaald. De behandelaar kan zichzelf hierbij wel uitputten als hij/zij niet goed gegrond is. Magnetiseren is een uiterst krachtige methode.


Met magnetiseren/shamballa/reiki kun je veel behandelen bijvoorbeeld:
Vermoeidheid/ burnout
Stress / spanning
Pijn in de gewrichten / spieren
Nek- en schouderklachten
Rugklachten
Hoofdpijn
Hyperventilatie e.a.

Maak nu een afspraak via het contactformulier of telefonisch 0571-298382

 
 

Lianne van Schaik - Nieuwe Veldjes 26 - 7391 BM Twello - Gelderland
0571 298 382 -
lianne@vitabalans.nl
 

Vitabalans 2011-2015