Welkom bij VitaBalans
  Lianne van Schaik
  Natuurgeneeskunde Twello
  Werkwijze VitaBalans
  Voor wie
  Behandelmethoden
- Kinesiologie
- Orthomoleculair
- Kruidentherapie
- Homeopathie
- Voeding
- Bach Bloesem
- Gewichtsconsulent
- Klankschalen & stemvorken
- Magnetiseren / Shamballa / Reiki

- Luisterkindwerker
  Ervaringen
  Tarieven en vergoeding
  Praktijkinformatie
  Contact VitaBalans

 

 

 

.
Behandelmethoden - Luisterkindwerker

Geef jezelf de Liefde die in de Kern Altijd aanwezig is

Voor wie
Het woord ‘Luisterkind’ doet vermoeden dat het alleen om kinderen gaat, maar dat is niet zo. Het woord zegt wat over het ‘innerlijke kind’ die wij allemaal in ons hebben. Daarom is een afstemming voor iedereen die gehoord wil worden, baby’s, kinderen, volwassenen, mensen die het niet zelf (meer) kunnen verwoorden.

Wat is ‘Luisterkind Methode’
In een afstemming maak ik contact met een diepere laag in jezelf, je ziel genaamd. Hierbij werk ik met ‘De Luisterkind Methode’. Je ziel heeft inzichten waar jij je niet altijd bewust van bent in dit leven. In je ziel bevinden zich de herinneringen, je emoties en je ervaringen die je gaandeweg je levens hebt doorgemaakt.
Tijdens de afstemming ga ik in gesprek met jouw ziel of die van je kind en vaak ontvang ik daarbij beelden die ik vervolgens verwoord. De vragen die jij heb neem ik mee in de afstemming. Jij bepaald wat je mij wilt vertellen, waardoor iedere afstemming uniek is.
De boodschappen die naar voren komen maken duidelijk waar de blokkade of knelpunten zitten. Het kan verhelderend, motiverend maar soms confronterend zijn. Samen (tijdens de afstemming) kijken wij dan naar mogelijke oplossingen. De ene keer kunnen we het probleem op het moment van de afstemming gelijk op lossen. De andere keer vraagt het inspanning van jezelf.

Over welke onderwerpen kun je een afstemming aanvragen:
  ● inzicht krijgen in je eigen gedrag.
  ● waarom jij steeds tegen dezelfde dingen aan blijft lopen.
  ● angst(en) voor bepaalde situaties,
  ● niet weten welke richting je op moet qua werk etc.
  ● onderwerpen bij kinderen: Je begrijpt niet waarom een kind bepaald gedrag vertoont: Slecht slapen/eten/luisteren/ lusteloosheid/ boosheid/ verdriet/ moeheid/niet zindelijk kunnen worden.
  ● voor iedereen die wat problemen ervaart, van welke aard dan ook. Dit kan zijn in het contact met anderen, de keuzes die je in je leven maakt of gedrag van jezelf waar je last van hebt.
  ● Je kunt ook aanvragen doen zonder dat je problemen hebt, maar gewoon omdat je geďnteresseerd bent in je kind en wilt weten hoe het zich voelt en of je kind het naar zijn zin heeft.
Hoe werkt het
  ● Alles gebeurt op onbewust en energetisch niveau waardoor afstand geen belemmering is. Het is daarom niet nodig om naar mijn praktijk te komen. Je hoeft geen tijd en datum af te spreken en dat geeft rust en minder stress. Het contact gaat via de mail.
  ● Vul op het contactformulier de gegevens in en dat je een ‘Luisterkind afstemming’ wil.
  ● Via de mail ontvang je dan alle informatie over het toesturen van een foto, de vragen die je kunt stellen en de betaling.
  ● De afstemming werk ik schriftelijk uit en die ontvang je van mij in je Mailbox.
Ik ben geen arts, psycholoog of wat dan ook. Ik verhelp op deze wijze geen ziektes of aandoeningen. Ik maak alleen contact met jou om helder te krijgen wat er scheelt. Niet meer en niet minder.

 
 

Lianne van Schaik - Nieuwe Veldjes 26 - 7391 BM Twello - Gelderland
0571 298 382 -
lianne@vitabalans.nl
 

© Vitabalans 2011-2015